Uusimmat

Mount & Blade -haastattelu – katsaus TaleWorlds-studion uumeniin

20.02.2009 14:10 Jukka O. Kauppinen

Julkaisimme viime viikolla ennakkoartikkelin turkkilaisen TaleWorlds-studion työstämästä Mount & Blade -seikkailupelistä ja sen tulevasta laajennuksesta.

Tällä kertaa suurennuslasin alla eDomen videohaastattelussa on Mount & Bladen tuottaja Cem Cimenbicer. Millaista elämä TaleWorldsillä on? Miten Mount & Bladea suunnitellaan ja tuotetaan? Katso ja kuuntele.

Tarvitset flash player 8 katsellaksesi videota. 

Tarvitset flash player 8 katsellaksesi videota. 

 

Tekijä: Taleworlds
Julkaisija: Paradox Interactive
Tulossa: PC, 2009
Pelaajia: 1-32
Pelin kotisivu: Mount & Blade

Jukka O. Kauppinen

Lisää aiheesta

Mount & Blade -seikkailun ensimmäinen laajennus eDomen syynissä

Turkki ei ole ehkä se kaikkein tunnetuin maa peliteollisuuden suurella kartalla. Mutta indiepelikartalla maassa on yksi suurena ja kirkkaana loistava täplä. Taleworlds-studion Mount & Blade –seikkailu on monien suuresti rakastama Teos, joka tarjoilee todella ainutlaatuisen ja veikeän pelikokemuksen.

Paradox Interactive julkaisi viime vuoden lopulla Mount & Bladen lopullisen, kaupallisen version. Nyt studio työstää pelin ensimmäistä oikeaa laajennusta. Luvassa on muun muassa komea nettimoninpeli ja uusitut grafiikat. Otimme turkkilaisen peliveijarin, Mount & Bladen tuottaja Cem Cimenbicerin, kainaloomme ja jutustelimme tulevasta.

Mount & Blade (PC)

Vaikka Mount & Blade -pelin valtaosa kuluukin suhatessa kartalla ja vaikeuksia etsien, pelin sydän on sen taistelumoottori. Pelaaja ja hänen enemmän tai vähemmän kattava seurueensa ottaa yhteen erilaisten rosvojen tai pahemmassa tapauksessa järjestäytyneiden sotajoukkojen kanssa. Mitään sen kummempaa fantasiaa pelistä ei löydy, joten tulipalloja tai tonttuja on turha odottaa.

Mount & Blade 1.0 (PC)

Mount & Blade sijoittuu feodaaliajan Euroopan henkeä huokuvaan Caldorian fantasiamaailmaan, jota piinaavat rosvojen lisäksi eri kuningaskuntien väliset nahinat ja jopa laajamittaiset sodat. Pikaisen hahmonluonnin jälkeen pelaajan sankari paiskataan uunona keskelle tätä sekamelskaa vailla kunnon tietoa siitä mitä pitäisi tehdä.

Lue myös

Art Style -sarja (Wii)

Fire Emblem: Shadow Dragon (DS)

Flower (PS3)

Halo Wars -videohaastattelu – RTS-strategiaa Xbox 360:llä

Penumbra Collection – Frictionalin kauhuseikkailut paketoitiin yhteen

Wiikon wanha: Myth: History in the Making