Uusimmat

Vuoden 2014 paras moninpeli: Titanfall

27.01.2015 16:00 Jukka O. Kauppinen

Pyysimme lukijoitamme äänestämään joulun ja uudenvuoden välissä kymmenessä eri äänestyssarjassa muun muassa vuoden 2014 aliarvostetuinta peliä, parasta pelihahmoa, parasta käsikirjoitusta ja yllättävintä peliä. Vuoden 2014 paras moninpeli oli lukijoiden mielestä Titanfall.

Tulokset on laskettu lukijoiden antamien äänten yhteenlaskun perusteella. Voittajan ja muiden hyvin pärjänneiden lisäksi olemme listanneet perusteltuja ja kategoriaan soveltuvia ehdokkaita, vaikka ne eivät yltäneetkään äänimäärällisesti.

Pelikuvaukset ovat lainauksia Domen aihetta käsittelevästä jutusta.

 

Vuoden 2014 paras moninpeli: Titanfall

 

Äänestäjien kommentteja:

Codimaista moninpeliräiskettä höystettynä uusilla ja tuoreilla ideoilla. Erittäin koukuttava.

-MiKiM

Jumalainen pelattavuus yhdistettynä tuoreeseen ideaan oli jotain, mitä mikään muu fps ei ole (vielä) minulle tarjonnut. Omasta mielestäni tosin myös v. 2014 paras peli.

-Lipastomies

1.Titanfall

Titanfall on siitä kiva peli, että se luo luonnostaan jatkuvasti huippuhetkiä. Näyttävä, todella nasevasti animoitu ja liikkumaan kutsuva peli saa kuin vahingossa koko ajan aikaan todella hienoja hetkiä ja sotatarinoita, joita kelpaa kaverin kanssa vaihdella tuoppien ääressä. ”Siinä minä olin, Atlas-titaanin selässä, ampumassa sitä rynkyllä paskaksi, kun pilotti hyppäsi ulos ampumaan minua haulikolla. Mutta minähän olin kylvänyt titaanin täyteen kasapanoksia, joten kun paskiainen avasi luukkunsa, minä hyppäsin pois ja räjäytin ilmalennon aikana panokset, pamauttaen titaanin räjähdyksellä pari muutakin sotilasta kappaleiksi” ja niin edelleen.

Lue juttu:Titanfall (PC, Xbox 360, Xbox One) 

Lue juttu:Mulkaisu: Titanfall 

Lue juttu:Titanfall –ennakko (PC, Xbox 360, Xbox One) 

 

Loppusuoralle ylsivät myös mm.: Diablo III: Reaper of Souls, World of Warcraft: Warlords of Draenor, Super Smash Bros. for Wii U, Smite, Elder Scrolls: Online, Spintires ja Arma 3.

 

Lukijoiden valikoituja perusteluja ehdotuksilleen:

 Diablo III: Reaper of Souls / Mikkola M.:

Tätä sai miettiä kauan, koska ei ole tullut mitään hyvää peliä koko vuonna. Diabloon tullut eniten aikaa käytettyä tänä vuonna julkaistuista moninpeleistä.

DayZ / Pauli M.:

Itselle ei kyseiseen vuoteen paljon muuta moninpeli rintamalla mahtunutkaan kuin Dayz. Samanlaista tunnetta ei mikään muu peli tällä tarjoa. Se sydämentykytys kun toisen pelaajan huomaa horisontissa, tunne että kohta joku kuolee. Olenko se minä vai joku muu. Vaikka peli onkin buginen joiltain osin, ei se menoa haittaa. Ensivuosi tulee muutenkin olemaan Dayz:n kannalta todella mielenkiintoinen. Peliä tulee pelattua ensivuonna huomattavasti enemmän.

 

Lisää aiheesta:

Näin valitsitte vuonna 2013: