Assassin’s Creed: Odysseyn tarinan kuvaus vuoti julkisuuteen

09.06.2018 17:17 | Muropaketin toimitus

Ubisoft on paljastanut tulevasta Assassin’s Creed: Odysseystä tähän mennessä hyvin vähän. Nyt seikkailun kuvaus on päässyt vuotamaan internetiin.

Ubisoft on tähän mennessä vahvistanut Assassin’s Creed: Odysseyn olemassaolon, mutta jättänyt kaikki antiikin Kreikkaan sijoittuvan seikkailun yksityiskohdat vielä pimentoon. Ubisoft on kuitenkin luvannut kertoa pelistä lisää tulevilla E3-pelimessuilla, minkä vuoksi listasimme pelin yhdeksi tapahtuman odotetuimmista julkaisuista.

Nyt AC: Odysseystä on kuitenkin vuotanut etuajassa tarinan synopsis: ”Hallitse kohtaloasi ja kirjoita oma odysseiasi matkalla, jolla muutut legendaariseksi spartalaiseksi sankariksi. Koe uskomaton kokemus maailmassa, jossa jokaisella valinnalla on oma merkityksensä. Perheen hylkäämänä sinun tulee taistella tiesi palkkasotilaasta spartalaiseksi legendaksi, jotta voit selvittää totuuden menneisyydestäsi”.

Kuvauksen perusteella AC: Odyssey eroaa jokseenkin aiemmista Assassin’s Creedeistä, sillä tarinan tiivistelmässä ei mainita lainkaan salamurhaajia. Tarkempia tietoja AC: Odysseystä sopii odottaa Ubisoftin E3-esityksessä, joka alkaa maanantaina 11.6. klo. 23.00.