UUSIMMAT

Assassin’s Creed Origins saa The Hidden Ones -laajennuksen jo ensi viikolla

17.01.2018 15:05 | Muropaketin toimitus

Assassin’s Creed Originsin tarina saa jatkoa ensi viikolla ilmestyvällä laajennuksella. Myös seuraava laajennus sekä itsenäinen Discovery Tour -pelitila ovat saaneet julkaisupäivät.

Lokakuussa ilmestynyt Assassin’s Creed Origins on saanut rutkasti kehuja osakseen, ja myös Muropaketin arviossa pelin kuvattiin pelastavan yli kymmenenvuotiaan pelisarjan. Moni odottaakin varmasti kärsimättömänä Originsin laajennuksia, joista ensimmäinen ilmestyy jo ensi viikolla.

Originsin ensimmäinen laajennus kantaa nimeä The Hidden Ones, ja se jatkaa pelin tarinaa useita vuosia myöhemmin. Uudessa laajennuksessa päästään kamppailemaan roomalaisjoukkoja vastaan Siinain alueella, ja se nostaa myös pelihahmon tasokaton 45:een. The Hidden Ones ilmestyy tiistaina 23. tammikuuta, ja se on saatavilla itsenäisenä ostona tai osana pelin kausikorttia.

Ubisoft on julkistanut myös kaksi muuta julkaisupäivää. Pelin toinen tarinallinen laajennus, The Curse of the Pharaohs ilmestyy 6. maaliskuuta, ja siinä sukelletaan egyptiläisen mytologian syövereihin. 20. helmikuuta puolestaan ilmestyy Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt, joka tarjoaa pelaajalle ”opettavaisen pelitilan”, jossa pelimaailmaa voi tutkia ilman taisteluita ja tehtäviä. Historioitsijoiden ja egyptologien opastama virtuaalimaailma on ilmainen kaikille pelin omistaville, mutta se julkaistaan myös itsenäisensä pelinä, joka kustantaa 19,99€.

Alta näet lokakuussa julkaistun videon, jolla kerrotaan hieman pelin laajennuksista. Assassin’s Creed Origins on saatavilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.

Muropaketin uusimmat