Assassin’s Creed Originsin Metacritic -sivulle tulvii tekaistuja täysien pisteiden käyttäjäarvosteluita

02.11.2017 15:50 | Muropaketin toimitus

Assassin’s Creed Originsin Metacritic -sivulle on julkaistu valtava määrä täydet pisteet antavia käyttäjäarvioita, jotka ovat selvästi tekaistuja.

Ubisoftin kehittämän Assassin’s Creed sarjan uusin tulokas, Origins, on kerännyt kriitikoilta melko hyvät arvostelut. Nyt AC Originsin Metacritic-sivulla tapahtuu kuitenkin kummia, sillä pelille on annettu valtava määrä selvästi tekaistuja täyden kymmenen pisteen käyttäjäarvosanoja.

Feikkien arvosteluiden kirjoittajan nimeksi on laitettu satunnainen kirjain- ja numeroyhdistelmä ja itse ”arvostelu” on lyhyt ja jossain määrin älytön, huonolla englannilla kirjoitettu tekstinpätkä. Samoja arvosteluita on kirjoitettu myös useiden eri ”nimimerkkien” toimesta.

Metacriticin johtaja Marc Doyle on kertonut Kotakulle, että samankaltaisia tapauksia esiintyy yleensä pari kertaa vuodessa. Metacriticin moderaattorit pyrkivätkin putsaamaan tekaistut arvostelut pois sivustolta mahdollisimman pian. Vielä ei tiedetä, minkä tahon toimesta tekaistut arvostelut on tehty.