UUSIMMAT

Assassin’s Creed Valhalla tuo takaisin kaksi fanien suosikkiominaisuutta

13.05.2020 14:04 Muropaketin toimitus

Äskettäin julkistettu Assassin’s Creed Valhalla tekee merkittäviä uudistuksia sarjan edellisistä peleistä.

Assassin’s Creed -sarjan seuraava osa julkistettiin viimeinkin viime viikolla, ja nyt pelistä tihkuu myös kiinnostavia lisätietoja. Viikinkien ajalle sijoittuva peli tuo takaisin kaksi ominaisuutta, jotka ovat loistaneet poissaolollaan sarjan edellisistä, kehutuista peleistä.

Comic Bookin mukaan Assassin’s Creed Valhalla tuo takaisin Hidden Blade -veitsellä tehtävät yhden iskun tapot. Nyt assassiinien ikoninen ase on siis jälleen todellinen salamurhaajan työkalu. Kehittäjien mukaan vaatii kuitenkin juuri oikeaa ajoitusta, että Hidden Bladella voi tappaa yhdellä iskulla.

LUE MYÖS: Traileri: Assassin’s Creed Valhalla -pelikuvaa julkaistiin vihdoinkin – lähde viikinkien matkaan

Toinen fanien kaipaama ominaisuus on jo alkuperäisestä Assassin’s Creedista tuttu piiloutuminen väkijoukkoihin, ja tämäkin ominaisuus palaa mukaan Valhallassa. Pelin luovan ohjaajan Ashraf Ismailin mukaan kehittäjät kävivätkin läpi sarjan aiempia pelejä ja etsivät niistä parhaita ominaisuuksia.

”Niissä oli identiteettiä ja ainutlaatuisuutta, jonka halusimme tuoda takaisin Valhallaan”, Ismail kommentoi.

Assassin’s Creed Valhalla on kehityksessä PC:lle, PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X:lle. Pelin on määrä ilmestyä loppuvuodesta 2020.