Assembly Winterit starttasivat tänään – Luvassa korkean tason Counter-Strikeä, Overwatchia ja FIFAa

01.02.2019 18:12 | Muropaketin toimitus

Messukeskuksessa järjestettävä Assembly Winter -tapahtuma on käynnistynyt tänään. Tapahtumassa nähdään tuttuun tapaan loistava kattaus elektronista urheilua.

Assembly Wintereiden suurin huomio kiinnittyy ASUS ROG Winter 2019 -nimiseen Counter-Strike Global Offensive -turnaukseen. Turnauksen palkintopotti on 12 500 euroa ja sen ennakkosuosikkina pidetään kansainvälisestikkin viime aikoina erinomaisesti menestynyttä ENCEä. Turnauksen finaali pelataan lauantaina kello 22 ja sitä voi seurata täältä.

Overwatchissa mitellään 10 000 eurosta OMEN by HP -turnauksen merkeissä. Neljästä joukkueesta ennakkosuosikki on tuore Overwatch Contenders -voittaja Team Gigantti. Voittaja selviää lauantaina kello 16 järjestettävässä finaalissa jota voi seurata täältä. 

FIFAa pelataan sekä Suomen- että Pohjoismaisten mestaruuskisojen merkeissä. Suomenmestaruuskisoissa jalkapalloa pelataan yksilöinä, mutta Pohjoismaiden väliseen turnaukseen on kutsuttu ennakkoon joukkueet Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Suomenmestaruus ratkeaa perjantaina kello 21 kun taas Pohjoismaiden välinen finaali nähdään lauantaina kello 21 Yle Areenan kautta.

Lisätietoja Assembly Wintereistä sekä sen aikana järjestettävistä turnauksista löytyy tapahtuman kotisivuilta.