Uusimmat

Astralis peittosi ENCEn hiuksenhienosti Katowice Majorin finaalin ensimmäisessä kartassa

03.03.2019 21:13 Muropaketin toimitus

Suomalaisjoukkue ENCE hävisi Counter-Strike Global Offensiven Katowice Major -turnauksen finaalin erittäin tasaisen ensimmäisen kartan.

Ennakkosuosikki ja maailman paras joukkue, tanskalainen Astralis osoitti voimansa ensimmäisessä kartassa. Train-kartta alkoi lupaavasti, kun T-puolella aloittanut ENCE voitti pistoolikierroksen ja sitä seuranneen erän. Tämän jälkeen Astralis otti kuitenkin kartan haltuun ja toiselle puoliajalle siirryttiin tilanteessa 4-11.

Toinen puoliaika alkoi niin ikään hyvin ENCEn kannalta, kun suomalaisjoukkue voitti kolme erää putkeen. Sen jälkeen Astralis karkasi jälleen 7-14-etulyöntiasemaan. ENCE ei kuitenkaan luovuttanut vaan yritti vetää maton Astraliksen jalkojen alta, kun suomalaisjoukkue kiri vielä 11-14-lukemiin asti, kunnes Astralis viimeisteli kartan voittamalla kaksi viimeistä kierrosta vieden Trainin erin 11-16.

Finaali jatkuu seuraavaksi Inferno-kartalla. Astralis voi varmistaa mestaruutensa voittamalla Infernon, kun taas ENCE tarvitsee Infernon lisäksi voiton myös mahdollisesti kolmantena pelattavasta Overpassista.