Uusimmat

Atariboxin ennakkotilauksen käynnistyvät tällä viikolla – alennusta ensimmäisille tilaajille

11.12.2017 21:02 Muropaketin toimitus

Ataribox on TV:seen liitettävä konsoli, jota voi käyttää Atarille julkaistujen pelien lisäksi tavallisen tietokoneen tavoin esimerkiksi netin selaamiseen. Atariboxin ennakkotilaukset alkavat 14. päivä joulukuuta.

Atarin uutuuskonsoli Atariboxin ennakkotilaukset alkavat 14. päivä joulukuuta, kerrotaan lehdistötiedotteessa. Konsolin nopeimmat ennakkotilaajat voivat ostaa laitteen Atariboxin verkkosivuilta alennetulla 249 dollarin hinnalla, konsolin tavallisen hinnan ollessa 299 dollaria. Laitteiden toimitus aloitetaan ensi keväänä.

Ataribox muistuttaa ulkonäöltään virtaviivaistettua ja pienennettyä Atari 2600 -konsolia. TV:seen yhdistetyllä Atariboxilla voi pelata alkuperäisiä Atarin klassikkopelejä, mutta sen lisäksi Linuxia hyödyntävää konsolia voi käyttää tavallisen tietokoneen tavoin vaikkapa sosiaalisen median tai internetin selaamiseen. Laitteessa on AMD:n valmistama grafiikkapiiri sekä suoritin. Atariboxissa on myös Ethernet, USB ja HDMI -liittimet sekä SD-muistikortinlukija. Laite tulee olemaan avoin, eli käyttäjät voivat pelata sillä myös muilta alustoilta tuttuja pelejä emulaattoreiden avulla.