UUSIMMAT

Baldur’s Gate 3 on aikeissa laajentua pian isosti – monien kaipaama druidi saapuu pelattavaksi

18.02.2021 08:12 | Muropaketin toimitus

Larian Studios on esitellyt early access -vaiheessa olevan Baldur’s Gate 3:n seuraavan päivityksen, joka on pelin suurin tähän mennessä.

Nature’s Power -nimellä kulkevan päivityksen pääanti on uusi hahmoluokka, druidi, jonka myötä peliin lisätään iso liuta uusia kykyjä, taikoja ja animaatioita. Yhteensä päivityksen mukana julkaistaan yli 30 uutta taikaa sekä mahdollisuus muuttaa muotoaan muun muassa sudeksi, karhuksi, kissaksi ja mäyräksi.

Hahmoluokkana druidi on monipuolinen lisä pelaajan joukkioon, sillä hahmo pystyy parantamaan, estämään vihollisia ja toimimaan varteenotettavana tankkina tiimissä. Lisäksi druidi valitsee yhden suuntauksen, joka vaikuttaa tämän kykyihin ja roolipelaamisvaihtoehtoihin, sillä nämä ammentavat voimansa eri lähteistä ja alueista.

Muita päivityksen mukana tuomia lisäyksiä ovat muun muassa vaihtoehtoiset satunnaisuutta pehmentävät nopanheitot, parannetut välianimaatiot, selkeämmät animaatiot tietyille kyvyille sekä parannuksia moninpeliin.

Päivityksen tarkkaa aikataulua ei vielä paljastettu, mutta sen luvataan saapuvan pian.

Lue myös: Ensituntumat | Baldur’s Gate III onnistuu vakuuttamaan jo early access -vaiheessa – ”Upea elämys, siitä ei pääse mihinkään”

Muropaketin uusimmat