UUSIMMAT

Baldur’s Gate 3 sai jälleen tuntuvan päivityksen – peliin lisättiin uusi pelattava alue, hahmoluokka sekä isoja parannuksia ulkoasuun

18.10.2021 11:40 | Muropaketin toimitus

Larian Studios on paljastanut Baldur’s Gate 3:n kuudennen ison päivityksen.

Forging the Arcane -nimellä kulkeva laajennus lisää peliin kokonaan uuden pelialueen, Grymforgen, sekä pelattavaksi hahmoluokaksi sorcererin. Taannoisessa suorassa lähetyksessä esitelty päivitys jatkaa early access -version tarinaa aiemmasta päätepisteestään ja vie pelaajat syvälle maan alla sijaitsevaan rauniokaupunkiin.

Luvassa on tunneiksi uutta tarinasisältöä, johon kuuluu muun muassa uusia aseita, vihollisia, tehtäviä ja hahmoja. Sorcerer-hahmoluokka hyödyntää puolestaan sisäisiä kykyjään taikoakseen, ja hänen mukanaan peliin on lisätty paitsi uusia taikoja, myös uusi Metamagic-kyky. Jälkimmäisen avulla loitsujen kantamaa, tuhovoimaa ja muita elementtejä voi muokata kesken taistelun.

Uuden sisällön ohella Baldur’s Gate 3 saa myös merkittävän parannuksen ulkoasuun. Visuaalista syvyyttä on muun muassa paranneltu paremmalla valaistuksella, värisävytyksellä, uusilla partikkeliefekteillä, reaaliaikaisilla pilvillä ja muilla parannuksilla. Päivityksen tarkempia uudistuksia voi lukea Steam-sivuilta.

Baldur’s Gate 3 on pelattavana early access -versiona. Pelin virallista julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu.

Muropaketin uusimmat