UUSIMMAT

Baldur’s Gate 3:n kehittäjät ovat pettyneitä pelaajiinsa – ”Mitä helvettiä tyypit?”

12.10.2020 08:00 Muropaketin toimitus

Larian Studios on ilmoittanut olevansa pettynyt pelaajien luovuuteen, sillä he eivät selkeästi hyödynnä Baldur’s Gate 3:n monipuolista hahmonkehitystä edukseen.

Hieman kujeilevassa Steam-päivityksessä studio kertoo luoneensa pelissä uuden hahmon, joka perustuu täysin kaikkien pelaajien käytettyimpiin piirteisiin. Ottaen huomioon, että pelissä voi pelata demonilla, haltijalla ja puolituisilla, on lopputulos kovin… perinteinen.

”Onneksi olkoon, olette tehneet käytännössä oletuksena olevan Vault Dwellerin. Mitä helvettiä tyypit. Olemme antaneet teille käyttöön demonin silmät, sarvet ja hännät. Olemme pettyneitä. Hullutelkaa. Me olemme tehneet paljon työtä tämän eteen”, tiedotteessa kerrotaan.

Baldur’s Gate 3:n hahmonluonti on jo early access -vaiheessa varsin kattava, mutta samasta syystä johtuen monet pelaajat voivat kokea haluavansa ohittaa hahmonluonnin tarkemmat nyanssit vielä toistaiseksi, kun peli on keskeneräinen. Toisaalta se voi myös kuvastaa sitä, kuinka pelaajat haluavat lopulta pelata itsensä kaltaisilla hahmoilla.