Uusimmat

Batman, Teräsmies ja lapsille sopimattomat rääväsuut ovat aikeissa saapua Fortniteen

08.06.2021 07:37 Muropaketin toimitus

Suosittu Fortnite on saamassa pelattavaksi hahmoksi panssaroidun Batmanin sekä rääväsuisen animaatiokaksikko Rickin ja Mortyn.

DC:n Lepakkomies näyttäisi olevan tulossa kolmikosta ensimmäisenä Fortniteen osana parhaillaan meneillään olevaa Batman/Fortnite: Zero Point -minisarjakuvaa. Walmartin väitetään julkaisseen vahingossa kuvan panssaroidusta Batmanista, jonka saa ladattua itselleen Fortniteen syöttämällä kuudessa Zero Point -lehdessä ollutta koodia peliin.

Batman on toki nähty jo aiemminkin suositussa pelissä, mutta uusi vaatetus olisi tämän huomattavasti panssaroidumpi olemus. Lepakkomiehen lisäksi Fortniteen ovat saapuneet myös Harley Quinn, Catwoman ja Deathstroke. DC-puolella näytetään jatkavan myös tulevaisuudessa, sillä kujeilevassa twiitissään studio tuntuu vihjailevan myös Teräsmiehen laskeutuvan tantereella jossain vaiheessa tulevaisuutta, sillä kukapa muukaan peittäisi identiteettinsä silmälaseilla?

DC-hahmojen ohella Epic Games on valmistautumassa tulevaan seitsemänteen kauteen, joka tuo taas merkittäviä muutoksia suosittuun peliin. Yksi tulevan kauden yhteistöistä näyttäisi olevan Justin Roilandin luoman Rick and Morty -sarjan kanssa, jolloin sarjan nimikkohahmot saatettaisiin nähdä pelikentillä asti. Ikoninen duo tuskin on aivan yhtä rääväsuinen tapaus kuin alkuperäisessä animaatiosarjassa.

Muropaketin uusimmat