Battle Royale -pelimuoto on kasvattanut Fortniten suosiota – jo yli seitsemän miljoonaa pelaajaa

05.10.2017 11:18 Muropaketin toimitus

Pelaajat ovat innostuneet Fortnitestä sen jälkeen, kun peliin lisättiin ilmainen Battle Royale -pelimuoto. Tähän mennessä Fortnite on kerännyt jo yli seitsemän miljoonaa pelaajaa.

Epic Gamesin mukaan Fortnitellä ja sen Fortnite: Battle Royale -pelimuodolla on yhteensä jo yli seitsemän miljoonaa pelaajaa. Pelaajamäärät ovat lähteneet selvään kasvuun sen jälkeen, kun Epic Games julkaisi ilmaisen, PlayerUnknown’s Battlegroundsia muistuttavan Fortnite: Battle Royalen.

Juhlan kunniaksi Epic Gamesin on julkaissut Fortnite: Battle Royaleen päivityksen, joka lisää pelimuotoon tuen kahden pelaajan joukkueille sekä pelikentälle tippuville tarvikelaatikoille eli ”Supply Dropeille”.

Battlegroundsin tavoin myös Fortnite on edelleen testauksen alaisessa Early Access -vaiheessa. Peli käyttää kuitenkin Epic Gamesin omaa alustaa eikä Steamia. Jää nähtäväksi, onnistuuko Fortnite: Battle Royale tiputtamaan Battlegroundsin Battle Royale -genren ykköspaikalta. Muropaketin arvostelu Fortnitestä on luettavissa täältä.

Muropaketin uusimmat