Uusimmat

Battlefield 1 saa kesäkuussa uuden pelimoodin – Luvassa myös lisää pelattavaa kaikille pelaajille

21.04.2018 07:58 Muropaketin toimitus

Electronic Arts jatkaa Battlefield 1:n tukemista uudella pelimoodilla, joka kantaa nimeä Shock Operations.

Ensimmäiseen maailmansotaan sijoittuva räiskintäpeli Battlefield 1 ilmestyi syksyllä 2016, ja sarjan seuraava peli on luvassa jo ensi syksynä. Electronic Arts ja kehittäjästudio DICE jatkavat kuitenkin yhä kehutun sotapelinsä tukemista uudella sisällöllä, ja seuraava päivitys onkin luvassa kesällä.

Game Informer kertoo, että peli saa kesäkuussa uuden Shock Operations -pelimoodin, jonka luvataan tarjoavan nopeatempoisemman version pelin aiemmasta Operations-moodista. Shock Operations -pelit tulevat tarjolle Giant’s Shadow, Prise de Tahure, Lupkow Pass, Zeebrugge ja River Somme -kartoille.

Vaikka osa kartoista sisältyy pelin maksullisiin laajennuksiin, on EA luvannut, että Shock Operations -moodissa niillä pääsevät pelaamaan kaikki pelaajat riippumatta siitä, ovatko he ostaneet vaadittua DLC:tä. Lisäksi peliyhtiö tulee avaamaan They Shall Not Pass -laajennuksen karttoja kaikille pelaajille vuoden kuluessa.

Seuraava Battlefield-peli ilmestyy syksyllä, mutta siitä ei toistaiseksi ole julkistettu mitään tarkempaa. Huhujen mukaan pelisarja siirtyy kuitenkin uudessa osassaan toiseen maailmansotaan.

Muropaketin uusimmat