Battlefield 2042:n eilinen julkistustraileri tekee kunniaa suositun pelisarjan yhdelle legendaarisimmista tapoista

10.06.2021 08:00 | Muropaketin toimitus

DICE julkisti eilen virallisesti Battlefield 2042:n huikealla trailerilla, joka kumarsi samalla pelisarjan villien pelaajien suuntaan.

Trailerilla ei nähty vielä varsinaista pelikuvaa, mutta siinä esiteltiin paljon odotetun räiskintäpelin tulevaa tunnelmaa ja toimintaa. Olipa mukaan ujutettu myös suora silmänisku pelaajille, sillä videolla nähtiin myös erään legendaarisen tempun uusioversio.

Videon loppupuolella nähdään kohtaus, jossa kaksi hävittäjää lentää korkeuksiin, kunnes ensimmäisen pilotti hyppää pois lentokoneesta, ottaa singon käteen ja ampuu takana lentäneen hävittäjän. Ja aivan kuin tämä ei olisi ollut jo tarpeeksi, laskeutuu vapaapudotuksessa oleva pilotti vielä takaisin lentokoneeseen jatkamaan lentoa.

Jos liike tuntui tutulta, johtuu se siitä, että se on pelisarjan yksi kuuluisimmista peliliikkeistä jo miltei 20 vuoden takaa. Jo alkuperäisessä Battlefield 1942:ssa ZookaMan-niminen pelaaja teki vastaavan tempun kesken taistelun, ja siitä lähtien temppu on saanut lukuisia jäljittelijöitä pelisarjan myöhemmissä osissa.

Battlefield 2042 julkaistaan 22. lokakuuta. Sitä ennen pelistä esitellään kuitenkin virallista pelikuvaa jo ensi viikolla.

Muropaketin uusimmat