Uusimmat

Battlefield 6 palaa mahdollisesti pelaajien rakastamaan aikakauteen

30.03.2021 07:00 Muropaketin toimitus

Tunnetun vuotajan mukaan Battlefield 6 sijoittuu lähitulevaisuuteen ja sisältää mahdollisesti yhteistyökampanjan.

Näin ainakin väittää omassa viikkotiedotteessaan Tom Henderson, joka on saanut kuulla omilta lähteiltään seuraavan Battlefieldin palaavan moderniin sodankäyntiin noin kymmenen vuoden päähän nykyisyydestä. Tämän avulla kehittäjät pystyvät hyödyntämään toistaiseksi vasta kehitteillä olevia sotateknologioita, kuten sotilasdroneja ja -robotteja. Pelisarjan perinteitä kunnioittaen mukana on toki myös tankkeja, helikoptereita ja hävittäjiä.

Kampanjan kerrotaan olevan puolestaan ”vallankumouksellinen” verrattuna aiempiin osiin. Hendersonin mukaan pelaajat pääsevät valitsemaan puolensa kahden suurvallan välillä johtaessaan erikoisjoukkojaan läpi sodan. Kampanjan huhuillaan olevan suunniteltu yhteistyötä ajatellen.

Myös moninpeliä väitetään kuvaillun sisäisesti ”Battlefield 3/4:ksi steroideissa”, tarkoittaen toisin sanoen entistä isompia ja parempia taisteluja. Mukana on myös erillinen battle royale -pelitila, jossa pelaajat valitsisivat mieluisen hahmoluokan uniikkeine kykyineen.

EA:n kerrotaan pistäneen faneille eteenpäin myös Battlefield-aiheisen kyselyn, joka saattaa vihjailla tulevan räiskintäpelin joitain ominaisuuksia. Julkaisija tiedusteli kyselyssä mielipidettä muun muassa kausipassista, ilmaispelattavasta sisällöstä ja muuttuvista kartoista. Henderson kuitenkin muistuttaa, ettei kysely tarkoita näiden asioiden olevan vahvistetusti pelissä, mutta että kehittäjät todennäköisesti harkitsevat mahdollisesti näiden mukaan tuomista vastauksista riippuen.

EA tai DICE ei ole paljastanut Battlefieldiä vielä virallisesti.