Uusimmat

Battlefield V:llä on kolme eri julkaisupäivää, riippuen kenelle maksat ja kuinka paljon

29.10.2018 09:20 Muropaketin toimitus

Pian ilmestyvän Battlefield V:n julkaisupäivä riippuu siitä, minkä palvelun kautta ja minä versiona pelin ostaa.

DICE:n sotapeli Battlefield V ilmestyy ensi kuussa, ja viralliseksi julkaisupäiväksi on ilmoitettu 20. marraskuuta. Ihan näin selvästä asiasta ei kuitenkaan ole kyse, sillä peliä pääsee pelaamaan jo huomattavasti aiemmin.

Kuten Eurogamer kertoo, on Battlefield V:llä useampi julkaisupäivä. Ensinnäkin, Electronic Artsin PC-pelien tilauspalvelu Origin Access tarjoaa kaksi tapaa pelata ennakkoon. Origin Access -tilaajat voivat pelata peliä jo 9. marraskuuta, siis 11 päivää ennen virallista julkaisua. Origin Accessin perustilaajille on tarjolla 10 tunnin rajoitettu esikokeilu, mutta palvelun Premier-tason jäsenet voivat pelata koko peliä niin paljon kuin haluavat ja saavat vielä kaupan päälle kaikki Deluxe Edition -version bonukset.

Myös EA Access -palvelu Xbox Onella tarjoa kymmenen tunnin kokeilujakson, joka alkaa 9. marraskuuta.

Toiseksikin, pelin Deluxe Editionin ennakkotilaajat pääsevät pelaamaan viisi päivää ennen julkaisua, eli 15. marraskuuta. Tämä on ainoa tapa pelata Battlefield V:ttä koko kansaa aiemmin PlayStation 4:llä.

Vaikka peli siis ilmestyy virallisesti 20. marraskuuta, voivat monet pelaajat eri alustoilla pelata sitä jo huomattavasti aiemmin. Tilanne on sen verran sekava, että EA on julkaissut alla olevan infografiikan selventämään julkaisua.