UUSIMMAT

Battlefield V:n tehtävässä pelataan natseilla – kehittäjä kertoo, mistä on kyse

22.10.2018 11:40 | Muropaketin toimitus

Battlefield V:n natsitehtävässä saksalaissotilaat joutuvat kohtaamaan tekojensa seuraukset, kertoo pelin suunnittelujohtaja.

Ensi kuussa ilmestyvä Battlefield V sisältää yksinpelikampanjan nimeltä War Stories, ja nimensä mukaisesti tässä moodissa sukelletaan toiseen maailmansotaan useampia kertomusten kautta. Ennakkoon on jo tiedossa, että kertomus nimeltä The Last Tiger asettaa pelaajan harvinaisesti natsisotilaan saappaisiin.

Battlefieldin suunnittelujohtaja Daniel Berlin on kuitenkin ennakkoon painottanut, että natsitehtävä ”ei ole mikään sankaritarina”. Hänen mukaansa Tiger-panssarivaunun miehistöön keskittyvässä kertomuksessa natsihahmot kohtaavat tekojensa seuraukset.

”Voit kiistää tekosi, mutta joudut sittenkin elämään niiden seurausten kanssa”, Berlin kuvailee. ”Kaikilla teoilla on seuraukset, myös sodassa, ja se on kantava teema koko jutussa.”

Berlin kertoo PC Gamerin mukaan, että The Last Tigerissa on kyse ”panssarivaunun miehistöstä, joka menee sotaan tässä hullussa koneessa, ja joka alkaa lopulta kyseenalaistaa miksi he taistelevat.”

Battlefield V ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 20. marraskuuta.