Battlefield V:ssä piilottelee Predator? Salaisuuden löytäjälle luvattu jopa palkinto

22.04.2020 07:13 | Muropaketin toimitus

Battlefield V:n Solomon Islandsin kartalta löytyy jonkinlainen Predatoriin viittaavaa easter egg -salaisuus, jota ei ole vielä löydetty.

Pelitubettaja Oddheader listaa tuoreella videollaan pelien selvittämättömiä easter egg -salaisuuksia, ja yhdestä niistä on luvattu jopa palkkio salaisuuden löytäjälle. DICE-studion pelisuunnittelija Niklas Åstrand on nimittäin luvannut Battlefield-paidan palkinnoksi ensimmäiselle, joka selvittää pelin tuoreelle kartalle piilotetun Predator-salaisuuden.

Åstrand nimittäin vihjasi, että peliin helmikuussa lisättyyn Solomon Islandsin karttaan on piilotettu jotakin klassiseen leffamörkkiin viittaavaa. Salaisuutta ei kuitenkaan ole vieläkään selvitetty, vaikka pelaajat ovat jopa tonkineet pelitiedostoja vihjeiden toivossa.

Pelin tiedostoista onkin löytynyt Predatorin ikoninen ääni sekä vihreitä veriroiskeita, mutta miten nämä ilmestyvät itse peliin on vielä täysi mysteeri.

Oddheaderin videon näet alta. Battlefield V:ttä käsitellään heti ensimmäisenä listalla.

Predator saa perjantaina myös oman pelinsä, kun verkkopeli Predator: Hunting Grounds ilmestyy PlayStation 4:lle ja PC:lle. Ill Fronicin asymmetrisellä moninpelillä ei kuitenkaan tiettävästi ole mitään yhteyttä DICE:n kehittämään Battlefieldiin.

LUE MYÖS: Ensituntumat: ”Get to the choppa!” – Uutuuspeli Predator: Hunting Grounds on viihdyttävää kamppailua viidakossa