UUSIMMAT

Bayonetta-sarjan kehittäjillä työn alla ”jotain mitä ei ole koskaan ennen tehty”

07.05.2019 07:30 | Muropaketin toimitus

PlatinumGamesin perustaja Atsushi Inaba lupailee suuria studion seuraavasta, toistaiseksi julkistamattomasta projektista.

Muun muassa Bayonetta-toimintapeleistä ja Nier: Automatasta (kuvassa) tunnetta PlatinumGames vihjailee julkistamattomasta pelistään, kertoo Eurogamer.

”Juuri nyt olemme suunnittelemassa jotain, mitä ei ole koskaan ennen tehty”, kuvailee yksi studion perustajista, Atsushi Inaba tuoreessa haastattelussa.

”Tiedän, että monet sanovat niin, mutta suunnittelemamme peli ei todellakaan muistuta mitään muuta.  Vaikka meillä on monipuolinen historia pelikehityksen veteraaneina, emme ole tehneet aiemmin mitään tällaista.”

Samassa haastattelussa Inaba kertoo myös, kuinka oman IP:n kehittäminen on PlatinumGamesille tärkeää. Hänen mukaansa Bayonettan jatko-osan kehityksessä kesti aikanaan kauan juuri siksi, että IP ei kuulu kokonaisuudessaan studiolle. PlatinumGamesin tavoitteena on Inaban mukaan kehittää jatkossa omia pelejään ja pelisarjojaan.

Tällä hetkellä PlatinumGamesin tiedetään kehittävän myös Bayonetta 3:a yksinoikeudella Nintendo Switchille. Jäämme odottamaan julkistuksia Inaban vihjailemasta toisesta projektista.

Muropaketin uusimmat