Beast Battle Simulator laittaa vastakkain aseistetut elukat mäyräkoirista dinosauruksiin

16.09.2017 22:23 | Muropaketin toimitus

Early Access -versiona julkaistu Beast Battle Simulator on nimensä mukaisesti eläimiin keskittyvä taistelusimulaattori. Sandbox-tyylinen peli mahdollistaa mielikuvitukselliset yhteenotot sekä jalkapallo-ottelut.

Pelistriimaus on nykyään niin suosittua, että jotkut pelit näyttävät kuin luoduilta striimaajille. Tällainen on elokuun lopulla Early Access -versiona Steamissa julkaistu Beast Battle Simulator.

Dog Hogglerin kehittämän sandbox-pelin idea on yksinkertainen. Pelaaja voi valita laajasta eläinhahmojen joukosta ja luoda omat taistelunsa erilaisten elukoiden välille erilaisilla asevarusteluilla. Kengurut ja karhut voi laittaa pelaamaan jalkapalloa, tai vaikka selvittää, voittaako taistelun tyrannosaurus vai minigunilla aseistettu mäyräkoira.

Alta näet Beast Battle Simulatorin viralliset trailerit, ja pelistä uutisoineen Polygonin sivuilla on tarjolla myös pitkä striimi pelistä. Beast Battle Simulator on saatavilla Steamista, jossa valtaosa käyttäjistä on antanut sille ”Erittäin positiivisen” arvosanan.