Bethesda bannasi pysyvästi joukon Fallout 76 -pelaajia jotka uhkasivat ”tappaa kaikki homoseksuaalit”

01.12.2018 12:36 | Muropaketin toimitus | 4

Bethesda on jakanut pysyvän porttikiellon pelaajille, jotka häiriköivät Fallout 76:ssa ja uhkasivat tappaa kaikki homoseksuaalit.

Bethesda on ottanut kovat keinot käyttöön muita häiriköineiden Fallout 76 -pelaajien kanssa. Eurogamerin mukaan NathanTheHicc ja tämän ryhmään kuuluneet Fallout 76 -pelaajat päättivät ottaa kohteekseen AJ-nimisen pelaajan ryhmän ja kertoivat ”tappavansa kaikki homoseksuaalit”.

Hitaasti mutta varmasti NathanTheHiccinm ryhmä onnistui tappamaan kohteensa, vaikka Fallout 76:n PvP-systeemi hidastikin taisteluun suostumattoman AJ:n ryhmän tuhoamista. Samalla häiriköt jatkoivat homofobisen herjan heittämistä.

Tapauksen jälkeen AJ yritti raportoida häiriköistä Bethesdalle, mutta se osoittautui vaikeaksi. Fallout 76:ssa ei ole pelin sisäistä raportointijärjestelmää, eikä Bethesdan nettisivujen kautta toiminut versio toiminut kunnolla. Lopulta AJ sai yhteyden Bethesdaan Twitterin kautta.

Häirikköryhmä julkaisi tapauksesta myös oman videonsa YouTubeen. Lukiolaisikäinen NathanTheHicc kieltäytyi pyytämästä anteeksi ja kertoi tapauksen olleen vain hauskanpitoa. Häirikköjen osalta ”hauskanpito” on kuitenkin pysyvästi loppu, sillä Bethesda lätkäisi kaikille kiusaajille ikuisen porttikiellon Fallout 76:een.

Keskustelu

Jos ei diggaa hinteistä niin ei diggaa. Kai meillä normaaleillakin on jotain oikeuksia vielä. Ja eikös tossa pelissä ole tarkoitus ottaa nirri pois vastustajilta.

Muropaketin toimitus

https://muropaketti.com/pelit/bethe…jotka-uhkasivat-tappaa-kaikki-homoseksuaalit/

Hatunnosto pelintekijälle. Sääli, että peli itsessään on sellaista kuraa, että ei taida bannatuksi tulleita juuri harmittavan.

Jaa, en mä vaan vastaantulevista pelihahmoista huomaa, onko hahmoa ohjaava pelaaja homoseksuaali. Enkä välitäkään. Itse umpiheterona olen pelannut Tomb Raideriakin.
Fallout 4:n pelasin läpi kummallakin sukupuolella, ja nyt 76:ssa pelaan naishahmona, se ei tee minusta homoa.
Ilmeisesti teineillä ankea lapsuus pahvilaatikossa.

Muropaketin uusimmat