Uusimmat

Bethesda: Fallout 76:tta ei vaan saatu toimimaan Nintendo Switchillä

29.10.2018 12:45 Muropaketin toimitus

Bethesda-johtaja Pete Hinesin mukaan Fallout 76:tta ei ollut mahdollista kehittää Switchille, vaikka peliyhtiön monet muut julkaisut tukevat myös Nintendon konsolia.

Bethesda on julkaissut ja kääntänyt useita hittipelejään myös viime vuonna ilmestyneelle Nintendo Switchille, aina The Elder Scrolls V: Skyrimista ja Doomista lähtien. Ensi kuussa ilmestyvä Fallout 76 ei kuitenkaan valitettavasti ole Switchille tulossa.

Bethesdan markkinointijohtaja Pete Hines on nyt kommentoinut asiaa lyhyesti PAX AUS -pelitapahtumassa viikonloppuna, kertoo GameSpot.

”Voin varmuudella sanoa, että keskustelemme Switchistä jokaisen kehittäjämme kanssa, koska pidämme sitä kannattavana alustana”, Hines kommentoi. ”Haluamme tuoda pelin mahdollisimman monelle alustalle, jos peli toimii sillä.”

”Fallout 76 ei tule Switchille, koska se vain ei ollut tehtävissä”, Hines totesi.

Bethesda-pomo selitti, että yhtiö keskustelee jokaisen julkaisemansa pelin kohdalla Switch-version mahdollisuudesta. Hänen mukaansa yhtiö ei kuitenkaan aseta mitään ehtoja kehittäjilleen.

”Se ei ole mandaatti”, Hines korosti. ”Kaikki mitä teemme on kehittäjälähtöistä, mutta pidämme huolta, että Switch on ihmisten mielessä.”

Fallout 76 ilmestyy 14. marraskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Pelistä järjestetään tällä viikolla neljä beta-testiä, joiden ajat raportoimme aiemmin tänään.

Muropaketin uusimmat