Bethesda: Starfieldiä tai The Elder Scrolls VI:tä on turha odottaa E3 2019 -messuilta

06.06.2019 10:47 | Muropaketin toimitus

Bethesda on vahvistanut jo etukäteen, ettei fanien kannata odottaa Starfieldiä tai The Elder Scrolls VI:tä koskevia julkistuksia tulevilta E3 2019 -messuilta.

Vaikka kumpaakaan tulevista Bethesdan roolipeleistä ei nähdä vielä E3-messuilla, kertoi Bethesdan Todd Howard niitä koskevista tavoitteista IGN:n haastattelussa. 

Starfield tulee Howardin mukaan ottamaan ”oman näkökulmansa scifiin, samalla tavoin kuin Falloutit ottivat omat näkökulmansa post-apokalyptiseen seikkailuun”. Howardin mukaan kyseessä on ”se scifi-peli, jota kaikki ovat aina halunneet pelata” ja Bethesdalla riittää kykyä ja kokemusta vision toteuttamiseen.

Howard kuitenkin varoitti haastattelussa, että Starfieldiä odottavien fanien kannattaa olla hyvin kärsivällisiä. Näin ollen voi olla, että pelin kehitys tulee kestämään vielä hyvän aikaa.

Howardin mukaan vasta Starfieldin jälkeen ilmestyvän The Elder Scrolls VI:n kanssa tähdätään peliin, joka hengittää Skyrimin tavoin jopa vuosikymmenen ajan. Skyrim julkaistiin vuonna 2011, mutta sitä pelataan edelleen laajasti ja monilla eri alustoilla.

Vasta Starfieldin jälkeen ilmestyvän The Elder Scrolls VI:n julkaisuun kuluu näillä näkymin vielä useita vuosia, ja molemmat pelit nähdään todennäköisesti vasta seuraavalla konsolisukupolvella.