UUSIMMAT

Bethesda syö sanojaan: Fallout 76:ssa voi nyt helpottaa peliä mikromaksuilla

10.04.2019 09:00 | Muropaketin toimitus

Fallout 76 -verkkoroolipeliin on lisätty uusi ostettava esine, joka selvästi helpottaa pelaamista. Lisäys vihjaa siitä, ettei Bethesda aio kunnioittaa lupauksiaan pelin mikromaksuista.

Ennen Fallout 76:n julkaistua Bethesda Softworks lupasi, että Fallout 76:n mikromaksut tulisivat tarjoamaan vain kosmeettista sisältöä, kuten erilaisia asuja pelihahmoille. Destructoidin mukaan mikromaksuilla ostettaviin esineisiin on kuitenkin juuri tehty lisäys, joka on kaikkea muuta kuin kosmeettinen.

Pelisivusto kertoo, että Fallout 76:ssa voi nyt ostaa Repair Kit -paketteja, joita käytetään esineiden korjaamiseen. Tavallisesti aseiden ja muiden varusteiden korjaaminen vaatii pelissä useampia resursseja, mutta Repair Kitillä homma hoituu helposti. Ja näitä korjauspaketteja voi siis ostaa Atoms-valuutalla, jota voi kerätä pelistä tai lunastaa itselleen oikealla rahalla.

Repair Kit -lisäys on selvästi pelin aiemman linjan vastainen, ja se tulee varmasti herättämään vastustusta pelaajakunnan keskuudessa. Korjauspaketit saapuivat Fallout 76:een eilen pelin tuoreimmassa päivityksessä.