UUSIMMAT

Bethesda tekee Fallout 76:sta helpomman uusille pelaajille: tällaisia muutoksia luvassa

09.07.2019 11:00 | Muropaketin toimitus

Jos olet harkinnut Fallout 76:n kokeilemista, nyt voi olla hyvä aika. Bethesda lupailee nimittäin uusille pelaajille suunnattuja päivityksiä.

Fallout 76:n julkaisu ei viime syksynä sujunut kovin mallikkaasti, ja monet tekniset ongelmat verottivat varmasti pelin pelaajakuntaa. Bethesda Game Studios toivoo siis varmasti lisää pelaajia massiiviselle verkkopelilleen, ja siksi studio onkin nyt luvannut tuoda peliin joukon uudistuksia, jotka madaltavat aloituskynnystä.

Kotakun mukaan myöhemmin tässä kuussa saapuva päivitys muun muassa alentaa pikamatkustuksen hintaa alle 25-tasoisille hahmoille ja vahvistaa alle 15-tasoisten hahmojen vastustuskykyä taudeille. Lisäksi valmistettu ruoka pilaantuu jatkossa hitaammin, eikä pikamatkustus enää nollaa ruuasta ja juomasta saatavia bonuksia.

Juuri aloittavien pelaajien avuksi Bethesda myös harventaa korkeatasoisten vihollisten kohtaamista juuri aloitusalue Forestin ulkopuolella. Pelin varhaisista Challenge-saavutusten palkinnoista luvataan myös hyödyllisempiä aloittelijoille.

Fallout 76 on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Helpotuksia tarjoavasta päivityksestä löytyy lisätietoja Falloutin sivuilta.