UUSIMMAT

Biomutantin julkaisupäivämäärä saattoi vuotaa julkisuuteen

27.02.2019 09:55 | Muropaketin toimitus

PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle ilmestyvä avoimen maailman postapokalyptinen toimintaroolipeli Biomutant saatetaan nähdä jo tulevana kesänä. 

Ruotsalaisen Expertiment 101 -studion kehittämässä ropessa pelaajat astuvat pesukarhua muistuttavan mutanttiotuksen saappaisiin. Päämääränä on pelastaa kuolemaa tekevä Tree of Life, eli elämänpuu, joka ylläpitää koko planeettaa.

Biomutantin pelimaailma on täynnä erilaisia mutanttieläimiä. Maailman asukkaat ovat jakautuneet kuuteen heimoon, joilla on omat tavoitteet, ja joiden suhtautuminen pelaajaan määräytyy Karma-järjestelmän kautta. Pelissä kuvaillaan olevan haarautuva tarina, jonka etenemiseen pelaaja vaikuttaa.

Biomutantin SteamDB-sivuilla on lukenut julkaisupäivämäärän kohdalla jo pitkään vuosi 2019. Comicbookin mukaan THQ Nordic päivitti hetkellisesti Biomutantin julkaisupäivämääräksi heinäkuun ensimmäisen päivän. Ajankohta vaihdettiin nopeasti takaisin.

Heinäkuun ensimmäinen päivä on maanantai, ja siten varsin epätavallinen viikonpäivä pelijulkaisulle. Voi hyvinkin olla, ettei hetken aikaa näkyvillä ollut ilmestymispäivä pidä paikkaansa.