Uusimmat

BioShock 4:stä tihkuu kiinnostavia tietoja työpaikkailmoitusten kautta

13.04.2021 09:34 Muropaketin toimitus

Seuraava BioShock-peli näyttää uudistavan pelisarjan tyyliä dramaattisesti.

PC Gamer kertoo, että Cloud Chamber -pelistudio on julkaissut joukon uusia työpaikkailmoituksia. Cloud Chamber kehittää tiettävästi uutta BioShock-peliä, joten ilmoitukset saattavat hyvinkin vihjata pidetyn pelisarjan uudesta suunnasta.

Ilmoitusten perusteella näyttäisi, että BioShock 4 tulee sisältämään avoimen pelimaailman, jossa suoritetaan pää- sekä sivutehtäviä. Tämä on melkoinen muutos aiemmista BioShock-peleistä, joiden maailmat on jaettu tiukasti tasoihin ja joiden tarina on lineaarinen.

Ilmoituksissa mainitaan myös ”elävä maailma” ja väkijoukkojen tekoälyjärjestelmä kaupunkiympäristössä. Tämä kaikki viittaa siihen, että peli tulee sisältämään paljon NPC-hahmoja ja erittäin interaktiivisen pelimaailman.

Mitään virallista BioShock 4:stä ei ole vielä julkistettu, ja kehitys voi tietysti kääntää kelkkaansa matkan varrella moneen kertaan. Koska peliin etsitään parhaillaan myös vanhempaa käsikirjoittajaa suunnittelemaan tehtäviä, näyttää siltä, että BioShock 4:ää saadaan odottaa vielä pitkään.