UUSIMMAT

BioShock-kehittäjien kauhuseikkailu The Blackout Club julkaistiin early access -versiona

31.10.2018 12:10 | Muropaketin toimitus

Juuri early access -versiona ilmestynyt The Blackout Club tarjoilee yhteistä kauhuseikkailua jopa neljälle pelaajalle.

Entisistä BioShock-kehittäjistä kootuvan Question-studion uusi peli, The Blackout Club, on ilmestynyt varhaisversiona Steamissa. Pelin trailerin näet alta.

The Blackout Club on ensimmäisen persoonan kauhuseikkailu, jota voi pelata samalla kertaa 1-4 pelaajaa. Pelin keskiössä ovat teini-ikäiset kaverukset, jotka yrittävät pelastaa ystävänsä ja paljastaa pikkukaupungin karmivan salaisuuden hankkimalla todisteita. Pelaajien kintereillä väijyy The Shape, mystinen hirviö, jonka voi nähdä ainoastaan sulkiessaan silmänsä.

The Blackout Club tarjoaa Steam-kuvauksen mukaan yhteistyöpelin, johon voi hypätä mukaan ja poistua halutessaan. Tiimin ei siis tarvitse olla kasassa heti pelisession alussa. Lisäksi peli käyttää hyväkseen proseduraalista generointia, mikä takaa, että jokainen yö tarjoaa uudenlaisen seikkailun pelimaailmassa. The Blackout Clubissa pääsee myös muokkaamaan pelihahmojen ulkonäköä.

The Blackout Clubin early access -versio on saatavilla vain PC:lle, mutta peliä kehitetään myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Sen odotetaan ilmestyvän virallisesti ensi vuonna.