BioShock-kehittäjien turhan vähälle huomiolle jäänyt räiskintäpeli saapuu uusille alustoille

16.03.2020 15:30 | Muropaketin toimitus

Ikärajaluokitus paljasti Void Bastardsin ilmestymisen Microsoftin alustojen ulkopuolelle.

Entisten BioShock-kehittäjien indiestudion Blue Manchun tekemä Void Bastards julkaistiin valitettavan pienellä pöhinällä viime kesän kynnyksellä. Paitsi että pienempi julkaisu jäi suurten hittipelien jalkoihin, vaikutti asiaan varmasti sekin, että ”strateginen räiskintäpeli” saapui yksinoikeudella Microsoftin alustoille.

Nyt tähän näyttäisi kuitenkin tulevan muutos. Eurogamer nimittäin kertoo, että ESRB-ikärajaluokitus näyttää paljastaneen Void Bastardsin ilmestymisen Nintendo Switchille ja PlayStation 4:lle. Luokitus ei paljasta mitään julkaisuajankohdasta, mutta ikärajaa voi pitää lähes varmana osoituksena siitä, että käännös on luvassa.

Void Bastards on BioShock ja System Shock -pelien innoittama, omaperäinen avaruusräiskintä, joka sai ilmestyessään positiivisen vastaanoton pelimediassa. Peli sai kehuja erityisesti upeasta, sarjakuvamaisesta grafiikasta ja monipuolisesta taistelusta. Void Bastards on saatavilla ennestään Xbox Onelle ja PC:lle.

Viime vuonna listasimme muitakin pelejä, jotka ovat entisten BioShock-kehittäjien käsialaa. Artikkelimme voit lukea tästä.