UUSIMMAT

BioWare: Verkkopeli Anthem tulee näyttämään suuntaa myös Mass Effect ja Dragon Age -sarjoille

03.09.2018 12:42 | Muropaketin toimitus

BioWaren tuleva verkkomoninpeli Anthem tulee kehittäjien mukaan vaikuttamaan myös studion hittisarjoihin Mass Effectiin ja Dragon Ageen.

Talvella ilmestyvästä suurpelistä Anthemista julkaistiin viikonloppuna PAX West -pelimessuilla uusi traileri, ja kehittäjät ovat myös kertoneet enemmän tulevasta pelistä. BioWare-studion tuottaja Michael Gamble kuvailee VG24/7:n mukaan, kuinka Anthem tulee näyttämään suuntaan myös tuleville Mass Effect ja Dragon Age -peleille.

Anthem perustuu Gamblen mukaan jatkuvaan tarinankerrontaan, jossa peliin lisätään julkaisun jälkeen jatkuvasti uutta tarinallista sisältöä. Hänen mukaansa kehittäjät voivat julkaisun jälkeen esimerkiksi laajentaa olemassaolevien hahmojen tarinoita tai lisätä jopa kokonaan uusia hahmoja.

”Julkaisun jälkeen meillä on tarinoiden jatkumo”, Gamble kuvailee. ”Anthem antaa meille työkalut tehdä tämän kaiken.”

”Toivon, että myös tulevat pelimme, olipa sitten kyseessä Dragon Age tai se toinen Mass-alkuinen, tulevat käyttämään tällaista tarinankerrontaa.”

Anthem ilmestyy 22. helmikuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Hiljattain BioWare-johtaja Casey Hudson vihjaili, että studiolla ollaan Anthemin ohella valmistelemassa jatkoa myös studion hittisarjoille.

Muropaketin uusimmat