BioWare vihjailee kehittävänsä kaikessa hiljaisuudessa uusia Dragon Age ja Mass Effect -pelejä

08.08.2018 12:12 | Muropaketin toimitus

BioWare-johtaja Casey Hudson kiusoittelee Mass Effectin ja Dragon Agen faneja vihjailemalla tulevista peleistä.

BioWaren seuraava suuri pelijulkaisu on alkuvuodesta 2019 ilmestyvä Anthem, mutta kulisseissa peliyhtiöllä on muitakin projekteja työn alla. Yksi studion johtajista Casey Hudson on GameSpotin mukaan vihjaillut tuoreessa blogitekstissä, ettei yhtiö ole unohtanut myöskään suuria hittisarjojaan.

”Olemme täysin tietoisia siitä, että BioWaren toivotaan tekevän lisää Dragon Agea ja Mass Effectiä, joten voitte olla varmoja, että meillä on piilossa tiimejä tekemässä salaisia juttuja, joista tulette todella pitämään”, Hudson kirjoittaa. ”Emme vain ole valmiita puhumaan niistä vielä vähään aikaan…”

Viime vuonna ilmestynyt Mass Effect: Andromeda oli BioWarelle pieni katastrofi, jonka jälkeen yhtiö ilmoitti jättävänsä sarjan hyllylle joksikin aikaa. On kuitenkin selvää, että hittisarja palaa ennemmin tai myöhemmin, ja myös uuden Dragon Age -pelin on jo epävirrallisesti vahvistettu olevan kehitteillä.

Hudsonin kommentin perusteella uusia Mass Effect ja Dragon Age -pelejä ei kuitenkaan kannata odottaa vielä vähään aikaan. Yhtiön massiivinen, verkkopohjainen toimintaroolipeli Anthem ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 22. helmikuuta.