Blizzard bannasi satoja kiinalaisia Overwatch-tilejä huonon käytöksen vuoksi – lisäksi häpeärangaistus

03.11.2017 16:54 | Muropaketin toimitus

Blizzard on antanut porttikiellon sadoille kiinalaisille Overwatch-pelaajille näiden huonosta käytöksestä johtuen. Samalla Blizzard myös julkaisi bännättyjen pelaajien nimimerkit.

Blizzard on jo pitkään yrittänyt torjua Overwatchia vaivaavia häiriökäyttäytyviä pelaajia erilaisilla kurinpitotoimenpiteillä. Uusimpana tempauksena Blizzard on nyt Dotaesportsin mukaan antanut pysyvän porttikiellon sadoille kiinalaisille Overwatch-pelaajille, jotka ovat tahallaan häirinneet tai trollanneet muita pelaajia.

Porttikiellon lisäksi Blizzard on halunnut tehdä bännätyistä pelaajista varoittavan esimerkin. Sen vuoksi Blizzard on julkistanut bänniaallon kohteeksi joutuneiden pelaajien nimimerkit Blizzardin kiinalaisilla keskustelufoorumeilla.

Blizzard on aiemmin todennut, että vihamielisten pelaajien kurinpito hidastaa Overwatchin kehitystyötä. Koska Blizzard joutuu luomaan keinoja törttöilijöiden hillitsemiseksi, ei se ehdi kehittää uusia ominaisuuksia. Täten huonosti käyttäytyvät pelaajat aiheuttavat harmia jokaiselle Overwatch-pelaajalle.