Uusimmat

Blizzard pyörsi päätöksensä – StarCraft Remasteredin matchmaking ei olekaan yhteensopiva Anthologyn kanssa

05.07.2017 10:43 Muropaketin toimitus

Blizzard on ilmoittanut, että aiemmasta tiedosta poiketen tulevan StarCraft Remasteredin matchmaking-systeemi ei olekaan yhteensopiva ilmaisen StarCraft Anthologyn kanssa.

Blizzardin foorumeilla julkaistun ilmoituksen mukaan leaderboardeihin perustuvan kilpailullisen moninpelin mahdollistava matchmaking-järjestelmä tulee ainoastaan elokuussa julkaistavaan StarCraft Remasterediin. Aiemmin Blizzard kertoi, että sekä 15 dollaria maksavan StarCraft Remasteredin että ilmaisen alkuperäisen StarCraft Anthologyn pelaajat voisivat etsiä pelejä yhteisen matchmaking-järjestelmän kautta.

Blizzardin mukaan pelistudio ei yrityksistään huolimatta onnistunut luomaan järjestelmää, jolla pelien välinen matchmaking olisi toiminut tyydyttävästi. Pelaajien kannalta ratkaisu ei kuitenkaan ole pelkästään huono asia – StarCraft Remasteredin maksumuurin luulisi pitävän ainakin osan huijareista matchmakingin ulkopuolella.

Näillä näkymin pelaajat voivat kuitenkin halutessaan pelata Remasteredin ja Anthologyn välisiä otteluita matchmaking-järjestelmän ulkopuolella.