UUSIMMAT

Blizzard vihjaili Diablo-pelin ilmestymisestä Switchille – Ja kiirehti heti kiistämään kaikki huhut

03.03.2018 19:05 Muropaketin toimitus

Blizzardin vihjailusta lähti liikkeelle huhu, että Diablo III käännettäisiin Nintendo Switchille. Peliyhtiö kiirehti kuitenkin pian kiistämään kaiken.

Pelikehittäjät vihjailevat joskus tulevista julkaisuista jo ennen kuin niitä on virallisesti paljastettu. Näin näytti tapahtuvan aiemmin tällä viikolla, kun Blizzard Entertainment julkaisi alla olevan, videolla varustetun twiitin.

Kuten kaikki katsojat ovat todennäköisesti tulkinneet, näyttää video vihjaavan Diablo-pelin ilmestymisestä Nintendo Switchille (sillä Switch tarkoittaa katkaisijaa, jollaista videolla räpsitään). Eurogamer kertoo kuitenkin, että Switch-pelaajien ja Diablo-fanien pettymykseksi Blizzard on jo rientänyt toppuuttelemaan huhuja.

Pelijätti selittää, että twiitin oli tarkoitus vain herättää keskustelua.

”Tällä hetkellä meillä ei ole mitään suunnitelmia julkistaa Diabloa Switchille”, yhtiön lausunnossa todetaan.

Vaikuttaa siltä, että joko Blizzard meni julkaisemaan videon tajuamatta, mitä siitä tulkittaisiin, tai sitten joku työntekijä meni paljastamaan Diablo-suunnitelmat ennen aikojaan. Totuus varmasti paljastuu ennen pitkää. Todennäköisin julkaisu olisi ollut vuoden 2012 kehutun Diablo III:n käännös Nintendon uutuuskonsolille.