Blizzcon 2017: Blizzard esitteli Overwatchin uuden Moira-nimisen sankarin, lyhytelokuvan sekä Blizzard World -kartan

03.11.2017 22:32 | Muropaketin toimitus

Blizzard on esitellyt Blizzcon 2017 -tapahtumassa Overwatchin tulevan Moira-sankarin, Honor and Glory -nimisen lyhytelokuvan sekä Blizzard World -kartan.

Edelleen suurta suosiota nauttivan Overwatchin seuraava sankari tulee olemaan support-roolin Moira. Moiran kykyihin kuuluvat Biotic Grasp -hyökkäys, jolla Moira voi parantaa joukkuelaisiaan ja vahingoittaa vihollisiaan. Biotic Orb on puolestaan pitkin karttaa kimpoileva energiapallo, joka voi niin ikään sekä parantaa joukkuetovereita tai vahingoittaa vihollisia.

Fade-kyvyllään Moira voi teleporttailla lyhyitä matkoja Reaperin tapaan. Moiran ultimate-kyky Coalescence ampuu valtavan säteen joka aiempien kykyjen tavoin parantaa omia ja vahingoittaa vastustajia.

Moiran lisäksi Blizzard julkisti myös uuden Payload ja Assault -pelimuotoja yhdistelevän Blizzard World -kartan. Kartan teemana on kuvitteellinen Blizzard-teemapuisto. Uutta on myös hieman yli seitsemän minuuttia kestävä Honor and Glory -lyhytelokuva, joka on omistettu Reinhardtille.