UUSIMMAT

Bloodbornesta huhuillaan jälleen – tällä kertaa myös PC-pelaajia miellyttävällä tavalla

18.10.2021 08:00 | Muropaketin toimitus

Sonyn kerrotaan valmistelevan Bloodbornelle oikein näyttävää paluuta valokeilaan.

PlayStation 4:lle julkaistun pelin ympärillä on viime aikoina liikkunut paljon huhuja, joiden mukaan kehitteillä olisi kehutun hittipelin uusioversio PS5:lle sekä mahdollinen jatko-osa. Molemmista vastaisi taannoisen Demon’s Souls -uusioversion työstänyt Bluepoint Games.

Nyt XboxEra-podcastia pyörittävä Nick Baker on vahvistanut omiin lähteisiinsä vedoten yllä olevat huhut sekä paljastanut, että Bloodborne olisi tulossa myös PC:lle.

”Muutama eri lähde on kertonut minulle eri asioita Bloodbornesta. Minulle on kerrottu, että pelin PC-käännös on jo valmis. Mitä tulee Bluepointiin, luulen, että studio on tekemässä jatko-osaa, kuten Colin [Moriarty] sanoi. Lisäksi luulen, että Bluepoint on kehittämässä myös remasteroitua versiota alkuperäisestä”, Baker paljastaa tuoreimmassa jaksossa.

PlayStation ei ole virallisesti vahvistanut mitään Bloodborneen liittyvää olevan tekeillä, mutta Baker ei ole ensimmäinen, joka on saanut kuulla siihen liittyvien projektien olevan käynnissä. Ennen virallista julkistusta kaikki kannattaa ottaa kuitenkin vielä huhuna.

Muropaketin uusimmat