Uusimmat

Borderlands 3 on vuoden suurin fyysinen pelijulkaisu, ainakin Isossa-Britanniassa

17.09.2019 07:40 Muropaketin toimitus

Borderlands 3:n ensimmäisen myyntiluvut ennustavat, että Gearboxin loot shooter -pelistä tulee yksi vuoden menestyneimmistä julkaisuista.

Viime perjantaina ilmestyneen Borderlands 3:n virallisia myyntilukuja ei ole vielä paljastettu, mutta ensimmäiset tiedot ovat hyvin lupaavia, ainakin peliyhtiö Gearbox Softwaren kannalta. Jo eilen kerroimme Borderlands 3:n rikkoneen samanaikaisten pelaajien ennätyksiä, ja nyt tarjolla ensimmäisiä myyntituloksia.

Kuten Eurogamer raportoi, on Borderlands 3 kerännyt Isossa-Britanniassa paremman julkaisumyynnin kuin mikään muu peli tänä vuonna. Lukema koskee vain fyysisiä julkaisuja, mutta sitä voi pitää suuntaa-antavana myös kokonaismyyntien suhteen.

Aiemmin samaa paikkaa piti PlayStation 4:n yksinoikeuspeli Days Gone, joka oli yksi kevään yllättäjistä. Samalla viikolla Borderlands 3:n kanssa ilmestyivät myös Gears 5 ja PES 2020, mutta Borderlandsin kerrotaan myyneen enemmän kuin nämä kaksi yhteensä.

Tarkkoja myyntilukemia Borderlands 3:sta saadaan vielä odottaa, mutta ensimmäiset tiedot viittaavat siihen, että kyseessä on yksi vuoden 2019 suurimmista hiteistä. Borderlands 3 on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.