UUSIMMAT

Borderlands 3 rantautui Google Stadialle – mutta vanhana versiona ilman päivityksiä

18.12.2019 13:46 | Muropaketin toimitus

Google Stadian tuorein julkaisu ei vakuuta ainakaan pelialustan epäilijöitä.

Google julkaisi viime kuussa edistyksellisen, pilvipohjaisen pelialustansa Google Stadian, mutta mitään välitöntä hittiä siitä ei ole todellakaan muodostunut. Nyt Kotaku raportoi, ettei alustan tuoreinkaan pelijulkaisu ole aivan sellainen kuin toivoisi.

Palvelun valikoimaan on nimittäin lisätty syyskuussa ilmestynyt hittiräiskintä Borderlands 3, mutta pari kuukautta vanhana versiona. Googlen mukaan peli saapui palveluun niiden päivitysten kanssa, jotka peliin oli julkaistu 24. lokakuuta mennessä.

Pelin Stadia-versiosta puuttuu siis tällä hetkellä paitsi useita korjauksia, myös esimerkiksi Takedown at the Maliwan Blacksite -tehtävä. Puuttuvat ominaisuudet sekä Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot -laajennus ilmestyvät Stadia-versioon vasta ensi vuoden puolella.

Borderlands 3 on jo ennestään saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Alta voit lukea toimittajan puheenvuoromme Google Stadian julkaisussa tapahtuneista kömmähdyksissä.

Toimittajan puheenvuoro: Google julkaisi vallankumouksellisen pelialustan, eikä kukaan huomannut – mikä Stadian julkaisussa meni vikaan?