Uusimmat

Borderlands 3:sta löydettiin helppo tapa hankkia Legendary-tason varusteita

18.09.2019 12:00 Muropaketin toimitus

Borderlands 3:ssa voi ainakin toistaiseksi louhia itselleen melkoiset määrät huippuvarusteita, mutta bugi todennäköisesti paikataan pian.

Borderlands 3:n olennaisia tavoitteita on parempien varusteiden ja aseiden etsiminen, joten pelaajat yrittävät luonnollisesti mitä tahansa temppuja saadakseen Legendary-tason vehkeet hahmolleen. Nyt IGN kertookin, että pelistä on löydetty bugeja, joilla pelaaja voi louhia itselleen huipputasoisia varusteita helposti ja nopeasti.

Reddit-käyttäjien mukaan pelaajien on mahdollista haalia jopa 200 Legendary-tason varustetta tunnin pelaamisella keskittyen tiettyihin temppuihin Mayhem 3 -moodissa. Spoilereita pelkäämättömät voivat tutustua vaikkapa käyttäjä u/ChuunibyouImouton ohjeisiin, joilla voi louhia varusteita alku- tai loppupelistä.

Koska aina vain parempien varusteiden hankkiminen on Borderlandsissa keskeistä, tulee Gearbox todennäköisesti paikkaamaan bugit pian ja estämään tällaiset kikkailut. Jos siis haluat haalia joukon huipputason varusteita, kannattaa tehdä se pian.

Borderlands 3 on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Muropaketin uusimmat