UUSIMMAT

Brittistudio kehittää massiivista peliä, johon tulee 400 pelaajan battle royale -otteluita

23.01.2018 13:10 | Muropaketin toimitus

Brittiläinen Automaton-pelistudio valmistelee tuhannen pelaajan online-peliä, jossa jopa 400 pelaajaa voi ottaa yhteen samassa battle royale -taistelussa.

Viime vuonna ilmestyneiden PlayerUnknown’s Battlegroundsin ja Fortnite: Battle Royale massiivinen suosio on osoittanut, että battle royale -pelit ovat pelimaailman uusin villitys. Nyt PC Gamer kertoo, että pian nähdään ensimmäistä pelikuvaa genren uudesta tulokkaasta, jolla on pelaajamäärien suhteen kunnianhimoiset tavoitteet.

Brittiläisen Automaton-studion tulevan Project X -pelin kerrotaan olevan ”tuhannen pelaajan online-peli”, joka tulee sisältämään jopa 400 pelaajan yhteisen battle royale -moodin. Kyseessä on selviytymispeli, jonka kehittäjä James Thompson kertoo sijoittuvan tulevaisuuteen ja yhdelle saarelle.

”Siihen on syy, miksi olette siellä”, Thompson vihjaa.

”Saarella on pääkaupunki, joka hallitsee aluetta. Sitten on neljän jaoston kaupungit, joilla on erilaiset tavoitteensa – ne joko haluavat asua siellä ja pärjätä omillaan tai ne yrittävät valloitusta”, Thompson pohjustaa. ”Olet mukana saarelle saapuneessa ihmisjoukossa, joka yrittää kumota koko hallinnon, ja se tulee todella tapahtumaan.”

Project X julkistettiin jo viime syksynä, mutta pelistä ei vielä ole nähty muuta kuin pari kuvituskuvaa. Ensimmäistä pelikuvaa tullaan kuitenkin näkemään hyvin pian, PC Gamer Weekender -pelitapahtumassa Lontoossa helmikuun puolivälissä. Automatonin projektisivulla pelin luvataan myös ilmestyvän vielä vuoden 2018 aikana.

Muropaketin uusimmat