Bungie kehottaa pelaajia olemaan ostamatta nuudelia – ”Se on tarkoitettu teille lahjaksi”

22.06.2021 11:11 | Muropaketin toimitus

Bungie on varoittanut Destiny 2:n pelaajia, ettei heidän kannata käyttää rahojaan Spicy Ramen Coupon -emblemin ostamiseen.

Pelin yhteisövastaava dmg04 on lähestynyt pelaajia Twitter-viestillä, jossa hän kehottaa kaikkia käyttämään rahansa johonkin muuhun. Osa pelaajista on onnistunut saamaan pääsyn lukittuun emblemiin huijausteitse, minkä jälkeen he ovat alkaneet myydä sitä pahaa-aavistamattomille pelaajille uniikkina esineenä.

Kyseessä ei vaan ole suinkaan uniikki esine, vaan datakaivureiden vuoksi ennakkoon vuotanut yllätys.

Dmg04 paljastaa nimittäin Spicy Ramen Coupon -emblemin olevan lahja tulevan Bungie Dayn kunniaksi, jolloin se annettaisiin ilmaiseksi kaikille pelaajille. Toisin sanoen osa pelaajista rahastaa tällä hetkellä tietämättömiä pelaaja asialla, minkä vuoksi Bungie on joutunut julkaisemaan yleisen tiedotteen ja pilaamaan samalla tulevan yllätyksen.

Spicy Ramen Coupon viittaa luonnollisesti muutaman vuoden takaiseen esineeseen, jonka pelaajat pystyivät saamaan Cayde-6:n antamasta tehtävästä. Kuponki oli tuolloin jo erääntynyt, mutta fanit odottivat sen kuuluvan osaksi laajempaa tehtävää tai salaisuutta. Tällaista ei kuitenkaan koskaan ollut, ja Bungie poisti esineen turhana aiemmin viime vuonna. Ensi kuussa järjestettävässä Bungie Dayssa tapahtumaa näemmä kunnioitetaan uuden emblemin voimin.