Uusimmat

Call of Duty: Black Ops 4 rikkoi PlayStationin ja Activisionin myyntiennätykset

15.10.2018 08:17 Muropaketin toimitus

Call of Duty: Black Ops 4 on menestynyt ennätyksellisesti digitaalisessa myynnissä, mutta fyysisen pelimyynnin kerrotaan laskeneen merkittävästi.

Vuoden odotetuimpiin peleihin lukeutuva Call of Duty: Black Ops 4 on käynyt erinomaisesti kaupaksi. Julkaisija Activisionin mukaan peli on myynyt digitaalisesti enemmän kuin mikään muu pitkäikäisen yhtiön aiemmista peleistä. Black Ops 4:n digitaalinen myynti on siis ylittänyt esimerkiksi viime vuoden hittipelin Destiny 2:n myynnit.

Samalla ylittyivät tietysti myös aiempien Call of Duty -pelien digitaalisen myynnin lukemat, ja tämä näkyy myös PC:llä. Kuten Games Industry kertoo, Black Ops 4 on myynyt PC:llä yli kaksi kertaa enemmän kuin viime vuotinen Call of Duty: WWII myi samassa ajassa.

Uutukainen rikkoi ennätyksen myös PlayStationilla. Black Ops 4 nimittäin saavutti uuden julkaisupäivän myyntiennätyksen PlayStation Storessa.

Activision ei kuitenkaan ole vielä julkistanut, kuinka hyvin Black Ops 4 on myynyt kaiken kaikkiaan, kun otetaan lukuun myös fyysinen pelimyynti. Ainakin Isossa-Britanniassa pelin kerrotaan myyneen puolet vähemmän fyysisiä kappaleita, kuin viime vuoden Call of Dutyn.

Myöskään tarkkoja myyntilukuja ei ole vielä paljastettu.

Call of Duty: Black Ops 4 on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.