Uusimmat

Call of Duty: Black Ops 4:ssä suosittu Zombies-moodi sopii entistä paremmin myös yksinpelaajille

11.10.2018 19:00 Muropaketin toimitus

Call of Duty: Black Ops 4 painottaa moninpeliä, mutta uudet ominaisuudet tekevät sarjan suositusta Zombies-pelimuodosta entistä helpommin lähestyttävän myös soolopelaajille.

Huomenna ilmestyvä Call of Duty: Black Ops 4 ei sisällä lainkaan yksinpelikampanjaa, ja pelin on kerrottu painottavan aiempaa vahvemmin sosiaalista pelikokemusta. Kuinka ollakaan, on aiemmistakin Call of Duty -peleistä tuttu Zombies-pelimuoto kuitenkin entistä pelaajaystävällisempi myös yksinpelaajille.

Muropaketin haastattelussa Black Ops 4:n suunnittelujohtaja David Vonderhaar kertoo, että uusien asetusten vuoksi myös soolopelaaja saa enemmän irti Zombiesista. Monet säädettävät asetukset mahdollistavat sen, että pelaaja voi käytännössä tehdä Zombies-kokemuksesta helpomman ja esimerkiksi muokata, mitä aseita hän pelissä löytää.

”Zombiesin tarina on nyt yhä useamman ihmisen koettavissa”, Vonderhaar kertoo. ”Asiaa auttaa sekin, että tarina ja hahmot ovat uusia, joten voit hypätä helposti mukaan, vaikket olisi koskaan pelannut Zombiesia aiemmin.”

Kehittäjä kertoo myös, että toisin kuin aiemmissa Zombies-moodeissa, saa yksinpelaaja tällä kertaa avukseen botteja.

”Zombies-moodin tarina kerrotaan hahmojen dialogin kautta, joten jos hahmot eivät olisi paikalla, kukaan ei puhuisi sinulle”, Vonderhaar selittää.

Call of Duty: Black Ops 4 ilmestyy huomenna 12. lokakuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Alta voit lukea koko haastattelun ja aiemmat artikkelimme pelistä.

Haastattelu: Call of Duty: Black Ops 4:n tehtiin tiimipelaajille – Sikailijat ja sekoilijat pysyköön poissa

Kehittäjät kertovat: Näin Call of Duty -pelien suosittu Zombies-pelimuoto sai alkunsa kymmenen vuotta sitten

Call of Dutyn battle royale -moodi yhdistää klassikkokarttoja – Kehittäjä kertoi Muropaketille, miten kartat muuttuivat