Call of Duty: Black Ops Cold War tulee olemaan erittäin väkivaltainen – Luvassa on myös vähäpukeisia naisia

06.09.2020 18:56 | Muropaketin toimitus

Pelien ikärajoja Yhdysvalloissa määrittelevän ESRB:n arvion mukaan Call of Duty: Black Ops Cold War tulee olemaan erittäin väkivaltainen peli. Väkivallan lisäksi peliin on upotettu myös vähäpukeisia naisia.

ESRB antoi vähemmän yllättäen Call of Duty: Black Ops Cold Warille ikäräjan M, joka vastaa pitkälti Suomen K-18-merkintää. ESRB:n kuvauksen mukaan räiskintäpelissä veri lentää, raajat irtoilevat ja pelaajat voivat käyttää vihollisiaan ihmiskilpinä. Lisäksi vastaan asettuu odotetusti myös zombeja.

Väkivallan lisäksi Call of Duty: Black Ops Cold Warin pelaajia varoitetaan vähäpukeisten naisten kuvista ja punaisten lyhtyjen kadusta. Pelaaja joutuu myös taistelemaan tiensä huumeiden salakuljettajien varaston lävitse sekä kuuntelemaan kiroilua. Kuten kuvauksesta voi päätellä, on K-18-merkintä selvästi ansaittu eikä liian nuoria pelaajia kannata päästää katsomaan pelaamista.

Call of Duty: Black Ops Cold War ilmestyy marraskuun 13. päivänä PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Luvassa ovat myös Xbox Series X ja PlayStation 5 -versiot.