UUSIMMAT

Call of Duty -kehittäjät paljastavat: Nazi Zombies -moodissa on vieläkin salaisuuksia löytämättä

28.08.2018 09:13 | Muropaketin toimitus

Call of Duty: WWII:n Nazi Zombies -moodi saa tänään viimeisen episodinsa PlayStation 4:llä. Kehittäjien mukaan aiemmillakin kartoilla riittää vielä löydettävää.

Viime vuonna ilmestyneen Call of Duty: WWII:n parhaita puolia on hurmeinen Nazi Zombies -moodi, jota pelatessa voi selvittää kultakin kartalta hyvin piilotettuja salaisuuksia. Koska pelillä on miljoonia pelaajia, luulisi, että salaisuudet on kuitenkin vajaan vuoden aikana jo löydetty.

Sledgehammer Games -studion luova johtaja Cameron Dayton on kuitenkin paljastanut PlayStation Blogille, että aiemmilta neljältäkin kartalta löytyy vielä salaisuuksia, joita kukaan pelaaja ei ole löytänyt.

”Niitä on jopa julkaistuilla kartoilla vielä useita, joita ei ole avattu”, Dayton toteaa.

Nazi Zombies saa tänään ilmestyvän Shadow War -laajennuksen myötä viimeisen osansa, joka kantaa nimeä Frozen Dawn. Dayton on paljastanut, että viimeisessä episodissa päästään käsiksi todella voimakkaisiin aseisiin.

”Meillä on kokoelma melee-aseita, jotka tulevat kokonaan muuttamaan pelin”, Dayton kertoo.

Shadow War -laajennus ilmestyy tänään PlayStation 4:lle, ja muille alustoille noin kuukauden kuluttua. Alta näet laajennuksen trailerin, joka tarjoaa esimakua myös viimeisestä Nazi Zombies -pelikokemuksesta.

Muropaketin uusimmat