Uusimmat

Call of Duty kokee suuren muutoksen: PS4:n yksinoikeusjaksot ovat historiaa

19.09.2019 08:30 Muropaketin toimitus

Call of Duty: Modern Warfaren lisäsisältö julkaistaan kaikille alustoille samaan aikaan, vahvistavat kehittäjät.

Call of Duty -peleillä on ollut jo vuosikausia rajattu yksinoikeussopimus Sonyn ja PlayStation-konsoleiden kanssa. Käytännössä sarjan edellisten pelien DLC-sisältö on julkaistu PS4:lle viikkoa ennen kuin se on tullut PC- ja Xbox One -pelaajien saataville.

Nyt tähän tulee kuitenkin muutos. VG24/7 raportoi Infinity Ward -studion vahvistaneen, että ”valtaosa” sisällöstä julkaistaan samaan aikaan kaikille alustoille.

Tämä tarkoittaa, että kaikki uudet pelimoodit, lisäkartat ja Spec Ops -pelimuodon tehtävät tulevat samalla kertaa kaikille pelaajille. PS4:lle on kuitenkin luvassa jotakin pienempää yksinoikeusisältöä, jota ei ole vielä paljastettu.

Modern Warfare tukee myös ensi kertaa crossplayta, eli alustojen välistä yhteispeliä. Kaikki pelaajat voivat siis pelata keskenään riippumatta siitä, millä laitteella he pelaavat.

Modern Warfaren beta-testi käynnistyy tänään ennakkotilaajille PC:llä ja Xbox Onella, ja ylihuomenna lauantaina se avautuu kaikille pelaajille kaikille alustoilla. Mukana viikonlopun betassa on myös entistä suurempi Ground War -pelimuoto.

Call of Duty: Modern Warfare ilmestyy kaikille alustoille 25. lokakuuta.