UUSIMMAT

Call of Duty: Modern Warfareen ei näillä näkymin tule battle royalea

05.08.2019 10:25 | Muropaketin toimitus

Infinity Wardin kehittäjien mukaan lokakuussa ilmestyvään Call of Duty: Modern Warfareen ei ole tekeillä battle royale -pelimuotoa.

Battle royale -pelit ovat viime vuosien suurin pelimaailman ilmiö, ja viime vuonna myös Call of Duty: Black Ops 4 esitteli sarjan ensimmäisen battle royalen nimeltä Blackout. Näyttää kuitenkin siltä, että sarjan tuleva peli ei seuraa Black Ops 4:n jalanjäljissä.

PC Gamer kertoo, että Infinity Ward -studion moninpelisuunnittelija Joe Cecot on tuoreessa haastattelussa kommentoinut battle royale -moodin mahdollisuutta.

”Olemme kiinnostuneita suuremmista pelaajamääristä ja sellaisesta, mutta juuri nyt keskitymme tosissamme perusmoninpeliin”, toteaa Cecot.

Tällä perusteella Call of Duty: Modern Warfare ei siis tule saamaan battle royale -pelimuotoa ainakaan heti julkaisupäivänä. Peli ilmestyy 25. lokakuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Infinity Ward esitteli viime viikolla moninpelikuvaa tulevasta pelistään. Alta näet Modern Warfaren virallisen moninpelitrailerin.