Call of Duty: Warzonesta potkittiin taas huijareita – tänä vuonna jaettu jo 100 000 bannia

17.03.2021 11:11 Muropaketin toimitus

Tuoreimmassa banniaallossa peräti 30 000 pelaajaa sai pelikiellon.

Ilmaispelattavalla Call of Duty: Warzonella on ongelma huijareiden kanssa. Vaikka Activision ja Infinity Ward ovat luvanneet kamppailla kaikin keinoin huijaamista vastaan, törmäävät pelaajat huijareihin jatkuvasti.

Aiheesta uutisoivan PC Gamerin mukaan Warzonessa on jälleen bannattu 30 000 pelaajaa. Tämän myötä vuoden 2021 aikana bannit on saanut jo noin 100 000 huijaria, mutta tämäkään ei näytä merkittävästi auttaneen.

Päivittäin miljoonia pelaajia keräävälle pelille on PC:llä erittäin helppo ladata huijauksia. PC Gamerin mukaan muun muassa eräs suosittu huijaussivusto väittää, etteivät pelistudion turvakeinot vieläkään havaitse heidän huijausohjelmiensa käyttöä lainkaan. Lisäksi bannit ovat sangen tehoton keino huijausten ehkäisemiseksi, sillä pelaajat voivat aina tehdä uuden sähköpostiosoitteen ja hypätä peliin uudella pelitilillä.

Tarkkaa tietoa huijausten yleisyydestä Call of Duty: Warzonessa ei ole, mutta pelaajien runsaat todisteet puhuvat sen puolesta, että huijareihin törmätään usein. Saa nähdä, keksitäänkö Activisionin päässä uusia keinoja huijausten kitkemiseksi.